Over ons

Profiel

Bestratingsbedrijf B&L heeft sinds haar oprichting in 1995 naam gemaakt als een betrouwbare, slagvaardige partner, met goed geschoolde medewerkers. Wij zijn allround in ons vak en leveren altijd kwaliteit op maat. Zowel qua planning als materialen en kosten.

Voor overheid, bedrijf en particulier

Wij hebben een breed werkterrein en een even zo brede kring van opdrachtgevers. Waaronder aannemers, (wegen)bouwbedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen. Daarnaast werken we ook rechtstreeks voor bedrijven en uiteraard behoren particulieren tot onze klantenkring.

Alles in één hand

Desgewenst nemen wij onze opdrachtgevers alle zorg uit handen. Van het verwijderen van oude bestrating tot aan de materiaalkeuze en de oplevering. U hoeft niets te regelen. En door onze korte communicatielijnen, de nauwkeurige planning en het efficiënte overleg, weet u op elk moment waar u aan toe bent. Uiteraard kunnen wij door onze flexibele bedrijfsvoering alert inspelen op eventuele calamiteiten of veranderingen.

Eigentijds vakmanschap

Bestratingsbedrijf B en L is een erkend leerbedrijf en VCA* gecertificeerd. Dat betekent dat wij onder meer voldoen aan de professionele eisen van ambachtelijk werken, veiligheid en bedrijfsvoering. Bovendien vormen arbowetgeving en kwaliteitszorg de peilers onder ons beleid. U bent dus altijd verzekerd van vakmanschap dat op een verantwoorde wijze wordt ingezet.

B&L Bestratingen | Almelo, Hengelo, Enschede, Regio Twente
B&L Bestratingen | Almelo, Hengelo, Enschede, Regio Twente
B&L Bestratingen | Almelo, Hengelo, Enschede, Regio Twente